Tuesday 9 May 2006

It's Over. Het is Voorbij...

Een laatste blik op de enorme tulpenvelden... Het is gedaan... Natuurlijk zie je hier en daar nog wel een stukje staan. De toeristenstroom schijnt al op gang te zijn gekomen en een deel daarvan probeert nog de laatste stukjes op video of digitale fotocamera vast te leggen. Vooral Duitse toeristen vinden het leuk om in die Heimat te laten zien wat voor moois ze bij Frau Antje hebben gezien. De meesten echter trekken de kleren alweer uit en duiken met of zonder zwemkleding alweer in het ijskoude Noordzee-water. Het water is echt koud, geloof me maar! Maar in de zon, op het strand is het volop genieten en al lekker bruin bakken.

Maar niet alleen buitenlandse toeristen genieten van die schoonheid. Ook mensen uit andere provincies komen kennelijk graag deze kant op om van de bollenvelden te genieten. En Noord-Holland wordt steeds meer ontdekt. Dat is ook niet verwonderlijk want ik heb me laten vertellen dat deze provincie de grootste opbrengst levert. Dus de leiding heeft overgenomen.

Om dit onderwerp af te sluiten nog een voorlopig laatste video om te herinneren wat voor moois 2006 aan tulpen en andere bloemen heeft opgeleverd. Ik weet het... Elk jaar komt het terug, maar het is maar een moment dat je er van kunt genieten. Er komt een nieuw seizoen aan met heel veel nieuwe interessante dingen waarover wel iets te vertellen valt, dus we gaan de aandacht weer naar iets anders verleggen.

Wordt vervolgd....

No comments:

Post a Comment