Friday 21 April 2006

Video's

Het eerste filmpje.

Na een heleboel vertragende omstandigheden is het dan eindelijk zover dat ik mijn eerste twee korte video opnamen kan tonen. Het zijn gewoon een paar impressies van dagelijkse dingen die om ons heen gebeuren of die we hebben gezien. Geen schetterende en flitsende beelden, gewoon even laten meekijken in de zaken die voor ons mooi, leuk of interessant zijn. En mogelijk is het aardig om dan mee te kijken in ons wereldje.

Het eerste filmpje laat de plek zien waar we dagelijks met de hond lopen. Het beestje heeft daar zo'n enorm plezier in. Warm weer, koud weer, het maakt allemaal niets uit. Lekker vrij rennen, tennisbal gooien en weer terugbrengen. Ook de paardjes die daar staan komen elke ochtend aanrennen omdat ze weten dat er dan wat te halen valt. een stukje wortel en een suikerklontje. De aandacht die je ze geeft wordt altijd beloond met vrolijk gehinnik.

Het tweede filmpje heb ik samengesteld uit delen die ik in 1994 had opgenomen in Breezand, Noord-Holland. Het zijn mozaïeken van bloemen, vaak gemaakt van heel veel hyacinten in de hoofdkleuren blauw, geel, rose, wit. Maar natuurlijk ook heel veel andere soorten bloemen zoals tulpen en dergelijke. Elk jaar worden er mozaïeken gemaakt en het is telkens een feest om daar even een kijkje te nemen.

Er komen hierna nog wel een paar filmpjes. Het is mogelijk om ze te downloaden naar je eigen computer als je dat leuk vind. Dus kijk maar even bij Google Video wat je dan moet doen.

Wordt vervolgd....


No comments:

Post a Comment