Saturday, 24 December 2005

Prettige Kerstdagen!


Kerstavond, en ik zit even een paar uurtjes alleen, dus wat doejedan? Juist ja, je kruipt achter de computer om de zinnen wat te verzetten en de geest bezig te houden. De TV daar is zoals gewoonlijk niets aan. Of domme huizenprogramma's over hoe je ze afbreekt, weer opbouwt, verkoopt of koopt. Of over hoe je de tuin omwoelt, de tuin sloopt, weer andere rommel er in plant, klussen, en weet ik veel wat voor oninteressante onderwerpen nog meer. Of je wordt verblijd met programma's over kindertjes met ADHD die de boel bij elkaar gillen en schreeuwen, ja daar vermaakt een mens zich wel bij. En zo kun je nog wel een poosje doorgaan. Nee, dan Talpa, dat is DE uitvinding! Dat is net een vuilnisbak, alle rommel van de buis naar Talpa, dan houd je maar 1 zender over waar je niet naar hoeft te kijken. En die grappenmakers verdienen meteen zoveel geld dat ze er nooit meer weggaan. Opgeruimd staat netjes.... Zo nu ga ik maar Kerstfeest vieren en .... ja hoor, de Tros met de zoveelste herhaling van Keeping Up Appearances. Heel erg origineel.
Dan maar over naar de EO en och jee, dat is waar ook... Elke avond worden daar de vreselijkste ziektes en aandoeningen getoond. Nu weer een mevrouw die met een nieraandoening de dood in de ogen heeft gekeken.
Ja dan maar naar de VARA op 3, en daar zit weer een Columbiaanse mevrouw haar ellende uit te leggen over verzekeringen en gaat het verder over een vleesboom en operaties en kosten. Lieve help. Ik geef het op. Ik ga een plaatje draaien, iets van Jimmy Smith of zo,
Prettige Kerstdagen!